Over Ons

Juist in tijden waar we nu in zitten, moeten we met elkaar optimistisch blijven. Ondanks dat we veel thuis zitten, betekent het niet dat we onszelf saai hoeven aan te kleden. Nee! Juist nu is het belangrijk om goed voor onszelf zorgen, niet alleen van binnen, maar ook van buiten. 

En ja we begrijpen dat het makkelijk is...  Om de wekker lekker te snoozen, uit te stellen tot het laatste moment, vanuit je bed het koffieapparaat aan te zetten en half slapend achter je computer te kruipen. Want ja, je hoeft nou eenmaal niet zo vaak meer te verschijnen voor je collega’s of baas. 

Maar goed, dan zijn jullie het ook met ons eens dat heel de dag voelt als een langzame dag, alsof je toch niet zo productief bent. En hoe verder de dag vordert, hoe lastiger het is om jezelf überhaupt nog klaar te maken, want wat heeft het eigenlijk nu nog voor zin? En zo sluimert de dag voorbij… Een dag waarbij je aan het eind van de dag meer ‘overleefd’ hebt in plaats van ‘geleefd’. 

Wat nou als we dit kunnen omdraaien, een dag waarbij we aan het eind van de dag denken:

"IK HEB GELEEFD MENSEN! DIT WAS EEN PRODUCTIEVE DAG!"

Het mooie hiervan is, is dat dit grote verschil in gevoel zo makkelijk op te lossen is door slechts een kleine verandering. Je hoeft alleen maar de volgende afspraak met jezelf te maken;

‘’Vanaf morgenochtend ga ik mezelf mooi aankleden want dat is wat ik verdien, dat is wie ik ben & wie ik mag zijn. Ik mag shinen, ik mag er zijn, ik mag stralen. Niet alleen voor de buitenwereld maar ook voor mezelf. Ik ben niet alleen op deze wereld voor anderen, maar vooral voor mezelf! Dus waarom zou ik mezelf zo te kort doen… Nee! Ik mag leven, ik mag beleven, ondanks alle externe factoren. ‘’I am the master of my fate: I am the captain of my soul.’’

Ja voelen jullie het ook? De energie begint stiekem een beetje te stromen wanneer je dit leest hè? 

Zo makkelijk is het! Dus laten we afspreken dat, voordat jij naar bed gaat, jouw outfit klaar legt voor de dag erna en met jezelf afspreekt dat jij er morgen gaat zijn! You gonna be there for YOU! The only competition is You vs. You! So go on babe! Shine your light bright!!

 

Optymism - alles op het gebied van mode, accessoires en musthaves, maar bovenal een webshop waarbij het om meer draait dan alleen de producten. Optymism, Confidence & Happines zijn onze key-elements. Dé webwinkel waarvan jij écht een lach op je gezicht krijgt. Dat is onze missie.